Inschrijven

 

Graag verwelkomen wij u als nieuwe patiënt binnen onze praktijk.

 

U kunt hiervoor contact met ons opnemen:

T 0548 - 51 84 05

 • maandag tot en met donderdag:
  van 08:30 uur tot 11:30 uur en
  van 13:30 uur tot 16:30 uur.
 • vrijdag:
  van 08:30 uur tot 11:30 uur.

 

Indien u ons liever een mail stuurt dan wordt contact met u opgenomen. Wilt u hierbij de volgende gegevens mailen:

 

 • naam
 • geboortedatum
 • telefoonnummer
 • voorkeur van terugbelmoment

 

Bij het verwerken van persoongegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Hierbij verwijzen wij naar ons privacy statement. 

privacy- en cookieverklaring

 

Ons mailadres

@ receptie@tandarts-tenbolscher.nl

 

Om een zo compleet mogelijk dossier van uw gegevens op te kunnen stellen, verzoeken wij u altijd om contact op te nemen met uw huidige tandartspraktijk en uw dossier te laten mailen naar:

@ receptie@tandarts-tenbolscher.nl

 

Na ontvangst van dit dossier nemen wij contact met u op voor een eerste kennismakings- en controle afspraak.

 

Wij proberen uw mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Tijdens vakantieperiodes en gedurende feestdagen zal het beantwoorden wat langer duren. Vakantieperiodes worden door middel van ingesproken berichten op de telefoonbeantwoorder en via de website bekend gemaakt.

Persoons gegevens

 

Wijzingen

Als er wijzigingen zijn in uw persoonsgegevens, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. U kunt hierbij denken aan een verhuizing, een ander telefoonnummer of e-mailadres, of een wijziging in uw ziektekostenverzekering.

@ receptie@tandarts-tenbolscher.nl

 

Het is van groot belang wij ook op de hoogte zijn van veranderingen in uw medische situatie.

Zo kunnen wij tijdens uw bezoek de juiste diagnose stellen voor een eventueel behandelplan. Daarom verzoeken wij u om veranderingen zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

 

Gezondheid

 

Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk verzoeken wij u een vragenlijst in te vullen over uw gezondheid en medicijngebruik. Het is van belang dat u de vragen volledig en naar waarheid beantwoordt, om complicaties tijdens tandheelkundige behandelingen en medicijngebruik te voorkomen. Uiteraard worden de door u vermelde gegevens vertrouwelijk behandeld.

 

Patiënten informatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

 

Zijn er wijzigingen ten aanzien van uw gezondheid en/of medicijngebruik, dan vragen wij u dit bij uw volgende bezoek te melden.

 

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze
privacy- en cookieverklaring

 
 

Tandartspraktijk Ten Bolscher

Haarstraat 60a, 7462 AS Rijssen

receptie@tandarts-tenbolscher.nl

0548 - 51 84 05